KluizenPlaza: officiële Gold-Dealer van Sistec, Juwel, Salvus

Kopen met 100% zekerheid!

KluizenPlaza is onbetwist dé online kluizenspecialist met ruim 10 jaar ervaring!

KluizenPlaza is officieel dealer van De Raat producten en gecertificeerde Gold-Dealer van Nauta group en de merken Sistec, Salvus, Juwel en Sentry. 

Wat betekent dit voor U als klant? 

 • Onze medewerkers zijn gediplomeerde kluizenspecialisten
 • Exclusieve toestemming voor de verkoop van exclusieve kluizen en brandkasten
 • Wij voldoen aan de hoogte eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid
 • U kunt rekenen op een deskundig advies en een uitstekende service
 • Wij bieden diensten voor de plaatsing en montage van kluizen alsmede technische ondersteuning
 • U ontvangt altijd 12 maanden fabrieksgarantie: hier worden wij streng op gecontroleerd
 • Kluizenplaza is een financieel gezonde onderneming
Zie hier de link naar ons Gold certificaat: Klik hier voor het certificaat en klik hier voor onze bedrijfsvermelding.

Wie is de eigenaar van Kluizenplaza:

Kluizenplaza.nl is onderdeel van Online Safety Products BV in Tilburg, een dochteronderneming van een zeer succesvol beveiligingsbedrijf. Met ruim 30 jaar ervaring in de verkoop van kluizen en brandkasten is Kluizenplaza dé specialist op het gebied van kluizen.

Wat maakt Kluizenplaza zo bijzonder:

 1. Een eerlijk en gedegen advies van dé kluizenspecialist met ruim 30 jaar ervaring.
 2. Een uitmuntende service en professionele plaatsing en montage
 3. Gold-Dealer van Juwel, Sistec, Salvus en Sentry
 4. Official dealer van De Raat brandkasten in Zoetermeer
 5. Aangesloten bij Webwinkelkeur en QShops Keurmerk
 6. Overzichtelijke website met uitsluitend de topmerken in kluizen
 7. Excellente klantenservice te bereiken via: 013 - 583 90 96
Nog even het complete adres:
 
Kluizenplaza.nl
Besterdring 38
5014 HL Tilburg
 
Tel: 013 - 583 90 96

1) Gratis bezorging         
We verzenden al onze producten binnen Nederland en België gratis. Wilt u uw kluis daarna professioneel laten plaatsen en verankeren? Schakel ons installatieteam in.
 
2) Op werkdagen voor 12.00 uur besteld = De volgende werkdag geleverd!

We hebben veel kluizen tot 30 kg op voorraad. Die worden, met een track and trace code, zo snel verzonden dat u ze de volgende dag al in huis hebt. Kluizen die meer dan 30 kg wegen laten we bezorgen door een proffesionele en discrete bezorgdienst. De meeste kluizen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld, worden de volgende werkdag geleverd m.u.v. bijzondere modellen en voorraadstatus fabrikanten. 

3) Op afspraak geleverd? Bijvoorbeeld voor of na uw werk? Ook dat kan bij KluizenPlaza.nl! 

KluizenPlaza biedt een unieke service waarbij u zelf kunt bepalen wanneer de bezorger dient langs te komen. Zo hoeft u nooit meer onnodig thuis te blijven of een pakketje te missen, handig toch?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons gerust via: 013 - 583 90 96.

4) Laagste prijsgarantie                    
Bij ons betaalt u nooit te veel. Wij hebben namelijk de beste inkoopvoorwaarden afgesproken met alle gerenommeerde leveranciers van kluizen en brandkasten. Ziet u hetzelfde product tegen dezelfde voorwaarden ergens anders toch voor een lagere prijs? Mail ons de aanbieding en ontvang van ons een nieuw voorstel. Dit geldt niet voor speciale en/of tijdelijke acties of combinatieverkopen.
 
5) Compleet assortiment               
Binnen de Benelux bieden wij het meest complete assortiment kluizen en brandkasten. We hebben de beste producten op de markt geselecteerd, hieruit kunt u op basis van merk, prijs of productspecificatie een goede keuze maken. Onze kluizen en brandkasten zijn ingedeeld in handige categorieën, dat maakt het zoeken zeer eenvoudig. Toch niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten, we zorgen er graag voor!

6) Plaatsen, verankeren, verhuizen en afvoeren
We werken samen met de beste partners in de Benelux voor het plaatsen en verankeren van kluizen en brandkasten in monumentale panden, in kelders en op verdiepingen met of zonder lift. Ook helpen we u bij het verhuizen, afvoeren en recyclen van kluizen.
 
7) UNIEK: 30 dagen op zicht
Als particuliere consument kunt u gebruikmaken van het herroepingsrecht: als u ontevreden bent over het product mag u het binnen 30 dagen retourneren. Daar zijn wel enkele spelregels aan verbonden.
 
8) Showroom en afhalen
Wilt u de door u uitgekozen kluis graag bekijken voordat u deze bestelt? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Besterdring in Tilburg. Hier kunt u een kluis ook afhalen en betalen met contanten of per PIN. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 
9) Deskundige klantenservice
Onze medewerkers weten werkelijk alles over kluizen en brandkasten. We delen die kennis en onze ervaring in de branche natuurlijk graag met u. We geven vrijblijvend advies en helpen u graag bij uw bestelling. Bel ons voor een vrijblijvend advies via: 013 - 583 90 96.

10) Q-Shops Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij Q-Shops keurmerk: bij ons kunt u dus veilig online winkelen met duidelijke leveringsvoorwaarden.

Onze inschrijving vindt u op deze pagina: https://www.qshops.org/consumenten/leden/online-safety-products-bv


11) Webwinkel Keur
Wij zijn aangesloten bij Webwinkel Keur. Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijk keurmerk voor webwinkels.
Kluizenplaza is goedgekeurd door Webwinkel Keur omdat wij voldoen aan de allerhoogte kwaliteit, klantvriendelijkheid en gedragscode voor consumenten.
Onze inschrijving vindt u op deze pagina: https://www.webwinkelkeur.nl/leden/Kluizenplaza_2974.html
 
12) Garantie en service                       
Uiteraard krijgt u op al onze producten garantie. De termijn bedraagt minimaal 12 maanden. Mocht er onverhoopt sprake zijn van een defect aan uw product, dan kunt u contact met ons opnemen. Als officiële dealer vragen wij de fabrikant of toeleverancier om garantie-ondersteuning om het defect te verhelpen.
 
13) Uitgebreide betaalmogelijkheden                      
Om het bestelproces voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we ervoor gezorgd dat u uw bestelling op meerdere manieren kunt betalen. U kiest zelf de methode die het beste bij u past. Dankzij onze partners Buckaroo en Rabobank is het betaalproces uitstekend beveiligd.