Team KluizenPlaza

 

Wij willen ons graag even voorstellen...

Voor u als klant is het  prettig als u weet dat uw bestelling in goede handen is! Wij begrijpen dat u wilt weten waar u koopt en wat u kunt verwachten. Het team achter KluizenPlaza hecht veel waarde aan contact met u als klant en stellen ons graag even voor. Zo heeft u een gezicht bij de mensen achter de webwinkel. 

U als klant staat centraal, iedere dag en bij iedere bestelling gaan we voor 100% klanttevredenheid

Omdat we trots zijn op onze medewerkers stellen wij ze graag even aan u voor: zo heeft u een gezicht bij KluizenPlaza.nl.

Team KluizenPlaza bestaat uit totaal 5 vaste medewerkers: Patricia (administratie), Mark, Arwin, Louis en Franklin (verkoop) en daarnaast nog een 4-tal parttime collega's die onze klanten elke dag met een glimlach te woord staan in ons call-center. 

Met ruim 5.000 bestellingen per jaar, 2 afhaalpunten en 2 showrooms (Tilburg) en een eigen service afdeling behoort KluizenPlaza tot de grootste en meest professionele leveranciers van de Benelux. 

KluizenPlaza is bekroond met maarliefst een Premium Dealerschap van De Raat, Gold-Dealer membership van Sistec, Salvus, Sentry en Juwel en Preferred dealerschap van Lips/chubbsafes voldoet KluizenPlaza aan de allerhoogste maatstaven in de verkoop van kluizen.


Kluizenplaza

Wij zijn al geruime tijd actief in de verkoop van kluizen en brandkasten. Productspecialist kluizen.

'Een kluis is een soort 'safe-place' die uw eigendommen beschermt in geval van nood, brand of inbraak. Dat is een zeer belangrijke functie. De aanschaf van een kluis is een bijzonder proces, een kluis koopt u immers niet elke week. Vaak zijn er vele specifieke vragen en bent u opzoek naar de ideale mix tussen optimale veiligheid en het beoogde budget. Ieder klant vraagt om een eigen persoonlijke aanpak. Wenst u een brandveilige kluis of een inbraakwerende kluis of een combinatie? Welke certificaten zijn er allemaal en waar moet u dan op letten? Kortom: genoeg vragen waar wij u graag bij helpen! Een klant voorzien van een deskundig advies bij de aankoop van een kluis is voor ons meer dan alleen werk: het is onze passie! Samen met de klant kijken naar de beste oplossing binnen het budget van de klant zien wij als een absolute uitdaging.'

Het mooiste compliment is een tevreden klant die met een goed gevoel een mooie kluis koopt waarmee men jaren vooruit kan.

Wij zijn u graag van dienst bij het beantwoorden van al uw vragen, bel ons gerust voor een persoonlijk advies of een bezoekje aan de showroom. 

 

 

Nieuw in Tilburg: KluizenPlaza.nl ExpertStore  

 

Sinds 1 november 2015

 is onze nieuwe winkel in Tilburg geopend! De showroom is op werkdagen geopend van 10.00 - 17.00 uur. U bent van harte welkom om onze winkel te bezoeken. Onze medewerkers nemen graag de tijd om u te     voorzien van het juiste advies voor de aanschaf van een kluis. Vele modellen kunt u direct meenemen of worden gratis thuisbezorgd of tegen een gering bedrag geinstalleerd. 'ExpertStore' is een vernieuwd concept waarbij in de showroom alle aandacht aan u als klant kan worden geschonken. U kunt hier tevens presentaties bekijken en de kluizen uitproberen. 

 

Let op! De showroom is vanwege grote drukte uitsluitend op AFSPRAAK te bezoeken,  zodat wij u in alle rust en privacy optimaal kunnen helpen bij de aankoop van een geschikte kluis.

BEL: 013 - 583 90 96 voor een afspraak met 1 van onze adviseurs.