Sleutelkluizen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Als u veel sleutels in beheer heeft dan is het van belang dat deze veilig en geordend in een sleutelkluis opgeborgen worden. Op deze manier van werken is de kans ook kleiner dat u uw sleutels kwijtraakt. Ons assortiment bevat grote, kleine sleutelkluizen en sleutelafstortkluizen.


Sleutelkluis

Sleutelkluizen zijn geschikt voor de efficiënte en veilige berging en opslag van sleutels. Sleutelkluizen zijn ideaal voor o.a. autobedrijven, taxibedrijven, beheerders van woningen en voor de thuiszorg. Sleutelkluizen worden geleverd met verschillende aantallen haken: gewone haken of extra brede haken, van 50 haken tot 500 haken. Er zijn sleutelkluizen met sleutelslot, mechanisch combinatieslot of elektronisch codeslot. Vrijwel alle sleutelkluizen zijn te verankeren aan de muur middels meerdere bevestigingspunten. Aan de linkerzijde kunt u handig en snel filteren op het aantal sleutels, gewicht en waardeberging.

Keysafe

Ook bevat ons assortiment keysafes voor het veilig retourneren van sleutels, wat ideaal si voor onder andere verhuurbedrijven en autobedrijven. Zo kunnen de sleutels veilig geretourneerd worden zonder dat u aanwezig hoeft te zijn. Onder iedere keysafe vindt u specificaties van de sleutelkluis, onder andere of deze gecertificeerd is en wat de waardeberging van de keysafe is.

Specificaties sleutelkluizen

Bijna alle keysafes in ons assortiment zijn gecertificeerd. Keysafes die worden gebruikt door garages en autobedrijven dienen te voldoen aan de door het RDW en de BOVAG opgestelde richtlijnen. Sleutelkastjes voor in de zorg en voor andere bedrijven en instellingen dienen te voldoen aan andere specificaties. In de zorg moet de sleutelkluis misschien niet direct tegen inbraak beschermen, maar wel tegen brand. Voor iedere organisatie hebben wij de juiste sleutelkluis.

Autosleutelkluis

Door gebruik te maken van een sleutelkluis hoeft bijvoorbeeld de conciërge niet met een enorme sleutelbos rond te lopen en raakt u uw sleutel nooit meer kwijt. Ook voor autosleutels hebben wij verschillende kluizen, zoals het veilig opbergen van de autosleutels maar ook security boxen zodat autosleutels veilig ingeleverd kunnen worden. Zoekt u een specifieke auto sleutelkluis, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wilt u vrijblijvend advies over de juiste sleutelkluis? Wij helpen u graag verder: 013 - 850 45 89.