Vloerkluizen

4 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Vloerkluis De Raat BT 1 Vloerkluis De Raat BT 1

Vloerkluis De Raat BT 1

excl. BTW € 569,42 incl. BTW € 689,00
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Vloerkluis De Raat BT 2 Deposit Vloerkluis De Raat BT 2 Deposit

Vloerkluis De Raat BT 2 Deposit

excl. BTW € 612,40 incl. BTW € 741,00
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Vloerkluis De Raat BT 3 Vloerkluis De Raat BT 3

Vloerkluis De Raat BT 3

excl. BTW € 709,92 incl. BTW € 859,00
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Vloerkluis De Raat BT 4 Deposit Vloerkluis De Raat BT 4 Deposit

Vloerkluis De Raat BT 4 Deposit

excl. BTW € 757,02 incl. BTW € 916,00
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
4 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren

Vloerkluizen zijn geschikt voor het bouwkundig inbouwen in nieuwe of bestaande vloeren. Vloerkluizen zijn hoog inbraakwerend door de verwerking in betonnen vloeren en daarnaast ook moeilijk te vinden voor onbevoegde. Er zijn vloerkluizen in diverse maten en onze vloerkluizen zijn zowel voor particuliere als voor zakelijke toepassingen. Tevens zijn een aantal van onze vloerkluizen voorzien van een afstortmogelijkheid van het afstorten van contanten middels afstortcasettes.


Vloerkluizen

Het voordeel van vloerkluizen is dat u er veel waardevolle eigendommen in kwijt kunt en dat een vloerkluis, zoals de naam het zegt verborgen in de grond zit. Bij al onze kluizen wordt het slot beschermd door mangaanstalen platen. Daarnaast hebben we twee verschillende soorten vloerkluizen, een met een inwerpopening voor afstortcassettes en een met een standaard deur.

Onze vloerkluizen met afstortmogelijkheden zijn ideaal voor winkels, door de speciale inwerpopening kan er veilig geld en andere kostbaarheden worden afgestort in de kluis, zonder dat deze geopend hoeft te worden. Hierdoor heeft de kluis een hoge inbraakveiligheid. De vloerkluizen met een deur zijn ideaal omdat ze een grote doorgang hebben waardoor u gemakkelijk grote spullen in de kluis kunt plaatsen.

Verborgen kluis

Het kan zijn dat u niet voldoende ruimte in huis heeft voor een losstaande kluis, of dat u graag een verborgen kluis wilt. Dan kunt u deze wegwerken in de muur, of in de grond. Verborgen kluizen zijn een zeer veilige manieren om uw waardevolle eigendommen op te borgen. De kluis is minder makkelijk te vinden en neemt geen ruimte in beslag. Ook is een verborgen kluis niet mee te nemen, aangezien deze in de muur of in de grond zit. Een verborgen kluis is een investering, maar uw eigendommen zijn wel goed beveiligd tegen inbraak.

Kluis voor in de grond

Zoekt u een kluis voor in de grond? Al onze De Raat vloerkluizen zijn perfecte kluizen voor in de grond. De Raat heeft een goede reputatie, produceert betrouwbare kluizen en ook hun kluizen voor in de grond zijn van hoge kwaliteit. Onze De Raat vloerkluizen zijn inbraakwerende kluizen voor in de grond. Twijfelt u welke vloerkluis het beste bij u past? Wij adviseren u graag, bel ons op: 013-583 90 96.