Laptopkluizen

2 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Filex LT Laptoptrolley 30-vaks met stroomvoorziening Filex LT Laptoptrolley 30-vaks met stroomvoorziening

Filex LT Laptoptrolley 30-vaks met stroomvoorziening

excl. BTW € 1.826,65 incl. BTW € 2.210,25
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Computerkluis MLP70 Computerkluis MLP70

Computerkluis MLP70

excl. BTW € 582,25 incl. BTW € 704,52
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
2 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren

Laptopkluizen zijn speciaal ontwikkeld voor het veilig opbergen van laptops, notebooks, tablets en waardevolle eigendommen die vooral breed zijn. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest verkochte laptopkluizen van Nederland. Daarnaast hebben we ook laptoptrolleys met stroomvoorzieningen. Alle onze laptopkluizen zijn te verankeren aan de muur of vloer en zijn extra breed uitgevoerd.


Laptoptrolley

We hebben verschillende manieren om uw laptop, notebooks of tablets veilig op te bergen, maar voor bedrijven of voor het onderwijs is een laptoptrolley de beste optie. U kunt in een laptoptrolley 10, 16 of 30 laptops kwijt. Daarnaast zijn al onze Orgami laptoptrolleys voorzien van stroom. Zo zijn de laptops niet alleen veilig opgeborgen, maar kunnen ze meteen worden opgeladen. Dankzij de laptoptrolleys zijn de laptops dus veilig, wordt er weinig ruimte in beslag genomen en worden ze veilig opgeladen. Ook kan de laptoptrolley gemakkelijk verplaatst worden.

Laptopkluis

Onze laptopkluizen zijn zowel verrijdbaar als niet verrijdbaar en verkrijgbaar met of zonder stroom. Daarnaast kunt u onze laptopkluizen uiteraard ook gebruiken voor tablets of mobiele telefoons. Het grootste voordeel van de laptopkluizen is dat u de ruimte heeft voor bredere voorwerpen. Twijfelt u over welke laptoptrolley het beste bij u past of wilt u extra advies over onze laptopkluizen? Neem dan contact met ons op.

Computerkluis

Daarnaast wordt er ook nog steeds veel gebruik gemaakt van computers, deze kan uiteraard erg belangrijke en privacygevoelige informatie bevatten en daarom kan er de behoefte zijn om deze goed te beschermen. Onze computerkluis is geschikt voor het bergen van een de systeemkast van een computer of bijvoorbeeld voor de server. Een laptop is gemakkelijk te vervoeren, maar een computerkast kunt u minder makkelijk iedere dag verplaatsen. Daarom hebben wij speciaal hiervoor een computerkluis, met een opening voor ventilatie en voor de kabels, voorzien van een dubbelbaard veiligheidsslot. Zo is uw computer altijd beschermd tegen ongewenst gebruik.