Hotelkluizen

4 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Saga Hotels Cardsafe DCP 230P Saga Hotels Cardsafe DCP 230P

Saga Hotels Cardsafe DCP 230P

excl. BTW € 139,67 incl. BTW € 169,00
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Saga Hotelsafe D 25MOS Saga Hotelsafe D 25MOS

Saga Hotelsafe D 25MOS

excl. BTW € 98,35 incl. BTW € 119,00
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Saga Hotelsafe LTP laptop Saga Hotelsafe LTP laptop

Saga Hotelsafe LTP laptop

excl. BTW € 147,93 incl. BTW € 179,00
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Saga Hotelsafe D 20MOS Saga Hotelsafe D 20MOS

Saga Hotelsafe D 20MOS

excl. BTW € 97,11 incl. BTW € 117,50
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
4 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Hotelkluizen zijn speciaal ontwikkeld voor gasten in tijdelijke verblijven, denk hierbij aan hotels, appartementen en vakantiehuizen. Uw gasten kunnen hun eigendommen veilig opbergen. Daarnaast is de kluis gemakkelijk in gebruik en voorzien van een noodsleutelsysteem en mastercode voor de beheerder. Neem contact met ons op voor projecten of grotere aantallen.


Hotelkluis

Tegenwoordig is bijna ieder hotel, villa of appartement voorzien van een hotelkluis. Hotelkluizen zijn relatief kleine kluizen waar de gasten persoonlijke eigendommen in kunnen opbergen, denk hierbij aan sieraden en belangrijke documenten zoals paspoorten en wellicht geld. Onze hotelkluizen zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk elektronisch codeslot. De gasten kunnen zelf een code invoeren waarmee ze kluis kunnen openen en sluiten. De naam van deze kluis is dan wel hotelkluis, maar deze is uiteraard ook geschikte op andere plaatsen op persoonlijke eigendommen in op te bergen, zoals het ziekenhuis.

Hotelsafe

Aangezien een hotelsafe natuurlijk vaak wordt geopend en wordt gesloten dient deze van te voren goed te worden getest op het vele openen en sluiten hiervan. Zo worden hotelsafes hier altijd goed op getest zodat er geen situaties ontstaan met de gasten. Daarnaast moeten ze goed te openen zijn voor de gasten en makkelijk een nieuwe code kunnen instellen, maar moet de hotelkluis uiteraard wel veilig zijn en voldoende bescherming bieden. Op al deze punten zijn onze hotelsafes volledig getest.

Kluis hotel

Met een kluis in het hotel biedt u uw gasten de mogelijkheid om hun kostbaarheden veilig op te bergen. Deze kluis biedt voldoende ruimte om belangrijke spullen op te slaan, maar neemt niet veel ruimte in beslag. Een hotelsafe dient altijd verankerd te worden. Over het algemeen is een kluis voor in het hotel voorzien van bodem- en achterwandverankeringsgaten, zodat deze goed en gemakkelijk te verankering is in het hotel. Vaak zit een hotelkluis in de kledingkast, uit het zicht. U kunt de kluis hotels uiteraard zelf verankeren, maar zeker bij grootschalige hotelprojecten is het aan te bevelen om dit uit te besteden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.