Document Boxen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Documentenboxen zijn uitermate geschikt voor de brandveilige en waterdichte opslag van waardevolle documenten zoals paspoorten, akten, diploma’s, etc. Tevens zijn documentenboxen geschikt voor het opbergen van data toepassingen zoals USB-sticks, datadragers, tablets en meer. De meeste documentenboxen zijn 60-120 minuten brandveilig en waterdicht.

Document boxen


Documentenbox

Een documentenbox is zoals de naam het al zegt speciaal ontworpen voor documenten en datadragers. Onze documentenboxen zijn zo gemaakt dat ze de documenten beschermen tegen brand. Het grootste voordeel van een documentenbox is dat deze gemakkelijk mee te nemen is en dus overal uw documenten en datadragers beschermt tegen brand en water. Door de speciale coating van de documentenbox is deze waterafwerend. Om uw documenten weg te houden van ongewenste kijkers is de documentenbox voorzien van een slot.

Documentenbox brandwerend

Wilt u dus makkelijk uw documenten en datadragers beschermen tegen brand en water, maar wilt u ze nog wel makkelijk kunnen pakken en vervoeren? Dan is de documentenbox brandwerend voor u de juiste keuze. Gaat het om papieren die u niet direct nodig heeft, dan zou u ook voor een documentenkluis kunnen gaan, hier kunt u meer in kwijt. Wilt u een documentenbox in een kluis opbergen? Kijk dan goed naar de interne afmetingen van de kluis. Wilt u vrijblijvend advies over welke documentenbox het meest geschikt voor u is? Wij helpen u graag verder: 013 – 850 45 89.