Data Kluizen

2 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Datasafe Sun Electronic DES 020 Datasafe Sun Electronic DES 020

Datasafe Sun Electronic DES 020

excl. BTW € 389,30 incl. BTW € 471,05
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Datasafe Sun Electronic DES 031D Datasafe Sun Electronic DES 031D

Datasafe Sun Electronic DES 031D

excl. BTW € 476,00 incl. BTW € 575,96
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
2 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren

Datakluizen zijn brandwerende kluizen die speciaal zijn ontwikkeld voor het brandveilig opslaan van datadragers zoals USB-sticks, harde schijven, SD kaarten, DVD’s, data tapes en meer. Het grote verschil met normale brandwerende kluizen is de extra bescherming voor hitte ontwikkeling aan de binnenzijde van de kluis. Door het gebruik van extra brandwerende coating, materialen en extra brandwerende constructies kunnen data kluizen tot wel 120 minuten bescherming bieden tegen brand.


Datakluizen

Een bedrijf heeft vaak privacygevoelige data, van zichzelf en van klanten. Denk hierbij aan bedrijfsgegevens, maar ook belastingopgave en meer. Deze wilt u niet kwijt raken. Daarom is het goed om deze in datakluizen te bewaren. Onze datakluizen zijn geschikt voor berging van optische en magnetische informatiedragers. Maar ook voor privégebruik als u belangrijke documenten heeft, een back-up van uw laptop of de foto’s van uw kinderen door de jaren heen die u op een USB-stick heeft gezet of op uw harde schijf wilt u niet kwijt raken. Daarvoor hebben wij verschillende datakluizen. Zo kunt u veilig uw data bewaren.

Datasafe

Een datasafe biedt genoeg ruimte voor het opbergen van verschillende soorten datadragers. Mocht u nu graag uw laptop willen opbergen, dan is een laptopkluis hier meer geschikt voor. En voor uw belangrijke print documenten hebben we documentenkluizen. Voor een bedrijf is het ook goed om regelmatig een back-up te maken van de server en deze back-up te bewaren in een datasafe. Zo voorkomt u dat u alles kwijt bent als er brand uitbreekt, want een server overleeft dit niet. Onze datasafes zijn geclassificeerd volgens brandwering NT Fire-017 60DIS, dit houdt in dat de datasafes een uur bescherming bieden tegen brand voor de datadragers. Deze classificatie is getest op een temperatuur van 1090°C. Daarnaast zijn de datasafes voorzien van een elektronisch cijferslot.

Brandwerende datakluis

De meeste brandwerende datakluizen zijn doorgaans niet te verankeren of enkel te verankeren aan de vloer vanwege bescherming van de brandwerende eigenschappen. Let hierop bij het aanschaffen van de juiste brandwerende datakluis. De brandwerende datakluizen zijn dus ook niet in eerste instantie ontworpen om bescherming te bieden tegen inbraak. En brandwerende datakluis die ook geschikt is tegen aanvallen van buitenaf kunt u herkennen aan een dubbele certificering, indien onze brandwerende datakluis ook tegen inbraak bescherming biedt, staat dit bij de datakluis vermeld.