Auto Kluizen

3 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Juwel kluis 7011 Juwel kluis 7011

Juwel kluis 7011

excl. BTW € 160,87 incl. BTW € 194,65
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Juwel kluis 7021 Juwel kluis 7021

Juwel kluis 7021

excl. BTW € 178,43 incl. BTW € 215,90
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Juwel kluis 7931 Juwel kluis 7931

Juwel kluis 7931

excl. BTW € 286,62 incl. BTW € 346,81
Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
3 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren

Een autokluis is een kluis die speciaal gemaakt is voor de montage in een auto of caravan. Ideaal voor onderweg of voor mobiele toepassingen. Bij een autokluis of caravan kluis is er rekening gehouden met de eenvoudige montage voor in een auto of caravan. Ze bieden bescherming tegen inbraak en zijn voorzien van een solide constructie die voor optimale bescherming zorgt op momenten dat het er echt op aankomt.


Autokluis

Als u op vakantie gaat wilt u uw paspoort, geld en andere waardevolle natuurlijk veilig opbergen. Deze kunnen makkelijk uit uw auto, camper, boot of vakantiehuis worden gestolen en wilt u natuurlijk ook liever niet in uw tas laten zitten als u lekker even gaat zwemmen. Al onze autokluizen zijn uitgevoerd met een EN 1300 gecertificeerd sleutelslot of zelfs met een EN 1300 gecertificeerd elektronisch slot. Een autokluis wordt vaak in de kofferbak geplaatst zodat deze niet zichtbaar is van buitenaf en u zonder zorgen van uw vakantie kunt genieten. Onze autokluizen kunnen in vrijwel iedere auto of bedrijfswagen worden geplaatst. Onze autokluizen bieden alleen bescherming tegen diefstal en zijn niet brandwerend. Wilt u dit wel? Kijk dan bij onze inbraak- en brandwerende kluizen.

Caravan kluis

Als u op vakantie gaat met de caravan wilt u met een gerust hart lekker gaan zwemmen, brood halen bij het winkeltje op de camping of lekker eropuit trekken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw eigendommen. Hierbij biedt een caravan kluis een goede uitkomst. Deze beschermt tegen diefstal. Omdat de caravan kluis een klein formaat heeft is hij makkelijk te verstoppen en kunt u hem goed opbergen in uw caravan, zonder dat hij in het zicht staat. Hier kun je bijvoorbeeld ook de papieren van de caravan instoppen. De caravan kluizen zijn goed te verankeren aan de achterkant van de kluis.

Travelbox

Let erop dat een dashboardkastje niet is ontworpen om bescherming te bieden tegen inbraak en makkelijk open te breken is. Dit is geen kluis. Een travelbox daarentegen is speciaal ontworpen om makkelijk te verankeren in de mobiele toepassing, makkelijk te verankeren via de achterkant en door het formaat goed weg te werken. Ook is een travelbox makkelijk uit de auto, caravan of boot te halen. Daarnaast kunt u de uw autokluis ook meenemen naar in uw vakantiehuis, zo heeft u altijd uw eigen kluis en uw waardevolle eigendommen veilig in de buurt.