SelectSafe

Er komen geen producten overeen met de selectie.

In 2015 is SelectSafe ontstaan, ze wilde inspelen op de sterk toenemende vraag naar kwalitatief goede kluizen voor een scherpe prijs. Maar wel met de zekerheid en kwaliteitswaarborg van een Europees ECB-S certificaat.


SelectSafe

Een SelectSafe kluis heeft altijd standaard 5 jaar dealergarantie, omdat ze materiaal gebruiken die een hoog duurzaamheid hebben. Iedere SelectSafe wordt luxe afgewerkt en heeft interieurverlichting. Ook garandeert SelectSafe de kwaliteit door iedere kluis te produceren volgens de officiële Europese ECB-S certificaten. De kluizen worden van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt en ze bieden mogelijkheid tot maatwerkinterieur. We verkopen drie verschillende lijnen van SelectSafe: Colorado, Orlando en Chicago met elk zijn eigen specifieke eigenschappen en modellen.

SelectSafe Colorado

De SelectSafe Colorado zijn kluizen die optimaal bescherming bieden tegen brand en inbraak. In deze kluizen worden uw documenten en papieren tot wel 60 minuten beschermd tijdens de brand. Zo kunt u hier goed dossiers, diploma’s en akten in opbergen omdat de ActivProtect-vulling tegen extreme omstandigheden beschermt. De Colorado kluizen zijn verankerbaar aan de vloer. Door het mooie formaat is de SelectSafe Colorado 1 het meest verkochte model van de SelectSafe Colorado.

SelectSafe Orlando

De SelectSafe Orlando zijn kluizen die optimaal bescherming bieden tegen inbraak. Ze zijn ideaal voor het opbergen van waardevolle eigendommen. Deze inbraakwerende SelsectSafe Orlando kluizen voldoen aan de ECB-S Securitylevel 2 certificaat. Daarnaast hebben de Orlando kluizen een waardeberging van €5.000 voor contanten en €10.000 voor kostbaarheden. U kunt hier dus veilig uw geld, sieraden of andere waardevolle eigendommen in opslaan. De SelectSafe Orlando kluizen zijn zowel aan de muur als aan de vloer verankerbaar. De spullen hiervoor worden gratis bij de kluizen geleverd.

SelectSafe Chicago

De SelectSafe Chicago zijn kluizen die optimaal bescherming bieden tegen brand, maar ook tegen inbraak. De Chicago kluis heeft het beste van beide werelden en behoort tot kwalitatief zeer hoogwaardige en zwaar inbraakwerende kluizen met een ECB-S EN 1143-1 certificaat. De kluizen hebben een waardeberging van €10.000 contanten en €20.000 aan kostbaarheden. De kluizen voldoen aan de Europees ECB-S LFS30P voor brandwerendheid en de kluis houdt het 30 minuten vol onder extreme onstandigheden. De SelectSafe Chicago zijn verankerbaar aan de vloer.