Documenten Kluis

4 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
DRS Combi-Paper S1-490 inbraak- én brandwerende kluiskast DRS Combi-Paper S1-490 inbraak- én brandwerende kluiskast

DRS Combi-Paper S1-490 inbraak- én brandwerende kluiskast

Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Excl. BTW: € 1.652,07 Incl. BTW: € 1.999,00
DRS Combi-paper S2-200 inbraak- én brandwerende kluiskast DRS Combi-paper S2-200 inbraak- én brandwerende kluiskast

DRS Combi-paper S2-200 inbraak- én brandwerende kluiskast

Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Excl. BTW: € 1.156,20 Incl. BTW: € 1.399,00
DRS Combi-paper S2-340 inbraak- én brandwerende kluiskast DRS Combi-paper S2-340 inbraak- én brandwerende kluiskast

DRS Combi-paper S2-340 inbraak- én brandwerende kluiskast

Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Excl. BTW: € 1.483,47 Incl. BTW: € 1.795,00
DRS Combi-paper S2-700 inbraak- én brandwerende kluiskast DRS Combi-paper S2-700 inbraak- én brandwerende kluiskast

DRS Combi-paper S2-700 inbraak- én brandwerende kluiskast

Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Excl. BTW: € 2.057,02 Incl. BTW: € 2.489,00
4 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren

Zowel thuis als op kantoor zijn genoeg waardevolle documenten aanwezig. Om te voorkomen dat iedereen er zomaar bij kan, deze documenten niet verloren gaan bij brand of inbraak is een documenten kluis een goede optie. Deze biedt de juist bescherming tegen brand en inbraak, met verschillende opties.


Documenten kluis

Documentkluizen zijn speciaal ontwikkeld voor de veilige, efficiënte en ordelijke opslag van documenten zoals dossiers, akten, ordnermappen ect. Bij documentkluizen is vooral de brandwerendheid van belang. Hierin kan een onderscheidt worden gemaakt in 30, 60, 90 tot wel 120 minuten. Kluizenplaza heeft een selectie gemaakt van zakelijk documentkluizen welke zijn vervaardigd van de beste materialen, welke optimale bescherming biedt tegen brand en inbraak. De meeste documentkluizen zijn uitvoerig getest op brandwerendheid. In een kast die bij brand bijvoorbeeld één uur lang uw papier beschermt, kunt u dus geen data opbergen. Wanneer u een data kluis zoekt kunt u terecht bij onze afdeling data kluizen.

Brandwerende documentkluis

Er zijn altijd nog belangrijke papieren die niet digitaal zijn en dus erg waardevol zijn, zoals originele contracten of certificaten en diploma’s. Deze documenten zijn vaak zo waardevol dat ze beschermd dienen te worden tegen zowel inbraak als brand en onze brandwerende documentenkluizen beschermen uw documenten tegen beide. Onze brandwerende documentkluizen zijn beschikbaar in verschillende formaten, zoals een documentkluis voor A4-formaten. Daarnaast hebben we ook brandwerende documentkasten die ruimte bieden aan een meerdere ordners en/of hangmappen. Maar de documenten kluizen bieden uiteraard ook ruimte om nog andere zaken in deze kluis op te bergen indien dit gewenst is.

Kluis voor documenten

Afhankelijk van de waarde van de documenten die u in uw kluis gaat opslaan kies u uw kluis. Als de waarde erg hoog is dan adviseren wij om een inbraakwerende kluis te kiezen met een hoge waardeberging. Onder iedere kluis voor documenten vindt u specifieke informatie voor deze kluis, zoals de duur van de brandwerendheid, de certificaten, de verankering en waardeberging. Wilt u een vrijblijvend advies bij het kiezen van de juiste documentkluis? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze: 013 - 850 45 89.