Nieuwe showroom in Tilburg!

Geplaatst op 1 augustus 2015 door wpadmin | Nog geen reacties

Let op! De showroom is vanwege grote drukte uitsluitend op AFSPRAAK te bezoeken, zodat wij u in alle rust en privacy optimaal kunnen helpen bij de aankoop van een geschikte kluis.

BEL: 013 - 850 45 89 voor een afspraak met 1 van onze adviseurs.

Eindelijk is het zover: de allernieuwste en meest moderne showroom voor kluizen en brandkasten van Nederland is geopend.

'De KluizenPlaza ExpertStore is voorzien van een vernieuwd interieur en tientallen kluizen. Tilburg is de eerste stad waar deze nieuwe formule wordt getest. Uiteindelijk zal dit landelijk worden uitgerold.' 'We merken een enorme behoefte aan een professionele showroom, waar klanten in alle rust de juiste kluis kunnen kiezen'. aldus mede-eigenaar Martijn Weijtmans. 'Onze specialisten helpen u graag bij de keuze voor de juiste kluis!'.

150 m2 showroom met kluizen en brandkasten

De showroom beschikt over ruim 150 m2 met een ruime collectie kluizen en brandkasten in alle prijsklasse. Het is vanaf september mogelijk om uw kluis direct mee te nemen bij de afhaalbalie en te betalen via pin of contant. Met ruim 100 modellen op voorraad is er altijd een passend model te vinden. De showroom krijgt een ruimtelijke en moderne uitstraling met een groot touchscreen TV scherm met product filmpjes en presentaties .

Onze kluizen specialisten staan voor u klaar!

In de showroom staan onze kluizen specialisten voor u klaar voor een deskundig advies! Onder het genot van een kopje koffie en in een discrete omgeving kunt u zich in alle rust laten informeren over de verschillende kluizen. Onze gediplomeerde specialisten hebben verstand van dergelijke producten en helpen u graag met het vinden van de juiste kluis!

Vanaf november extra aanbiedingen in de showroom!

Voor alle klanten die ons willen bezoeken is de showroom geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur.

Let op! De showroom is vanwege grote drukte uitsluitend op AFSPRAAK te bezoeken,  zodat wij u in alle rust en privacy optimaal kunnen helpen bij de aankoop van een geschikte kluis.

BEL: 013 - 583 90 96 voor een afspraak met 1 van onze adviseurs.