Afstortkluizen

2 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Lips Sigma Deposit 2E afstortkluis Lips Sigma Deposit 2E afstortkluis

Lips Sigma Deposit 2E afstortkluis

Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Excl. BTW: € 295,87 Incl. BTW: € 358,00
Lips Sigma Deposit 3E afstortkluis Lips Sigma Deposit 3E afstortkluis

Lips Sigma Deposit 3E afstortkluis

Voor 12:00 besteld op werkdagen, morgen geleverd
Excl. BTW: € 345,45 Incl. BTW: € 418,00
2 artikel(en)
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Afstortkluizen zijn uitermate geschikt voor plaatsen waar veel contante geldstromen voorkomen, zoals in de horeca of in een winkel. In een afstortkluis kan er gemakkelijk en veilig contant geld worden afgestort zodat deze inhoud veilig is.


Afstortkluizen

Afroomkluizen (ook wel afstortkluizen of kassakluizen genaamd) zijn speciaal ontwikkeld voor het veilig afstorten en opbergen van contant geld binnen horeca en retailbedrijven. Ideaal voor winkel, café, restaurant en omgevingen waar veel met contanten worden gewerkt. Afstortkluizen zijn zo ontwikkeld dat medewerkers handig en efficiënt contanten kunnen afstorten middels een beveiligde afstort. De beheerder of manager kan de inhoud eruit halen via een sleutel of code. Bij afstortkluizen kunnen we onderscheidt maken tussen 4 soorten: afstortklep, afstortgleuf, afstortdrum of afstortlade.

Afroomkluis

Een afroomkluis met een klep of gleuf kennen doorgaans een waarde berging van € 2.500 - € 5.000. Bij hogere bedragen adviseren wij de daggeld opbrengst tijdig in een geldkuis te bergen of naar de bank te brengen. Gecertificeerde afroomkluizen hebben een hogere waarde berging vanwege de veiligheid van de constructie. Een afroomkluis is inbraakwerend en is speciaal ontworpen voor drukke omgevingen. Zo kunt u in een afroomkluis veilig geld bewaren, maar ook sealbags en geldcasettes. Een afstortkluis biedt de ruimte om een grote hoeveelheid contant geld op in te slaan, maar het kan zijn dat dit meer is dan dat u nodig heeft. Dan kunt u in plaats van een afroomkluis dan een kassakluis overwegen.

Kassakluis

Een kassakluis is in principe hetzelfde als een afstortkluis, maar deze is wat lichter en kleiner. Ze zijn goed in te zetten als de ruimte wat beperkt is, zoals bij de kassa. Op deze manier kan er gemakkelijk op meerdere momenten van de dag afgeroomd kan worden. Wij adviseren het om deze uiteraard goed aan de vloer en niet in het zicht te verankeren om de kassakluis optimaal inbraakwerend te houden. Ook is het natuurlijk een goede manier om zowel kassakluizen als afstortkluizen in te zetten in uw bedrijf. Let er vooral op dat de waardes in de kassa niet te hoog worden en room op tijd uw kassa af. Wilt u vrijblijvend advies over de juiste afstortkluis? Wij helpen u graag verder: 013 - 850 45 89.